Familia lui Bruce Willis a realizat că are demență după ce l-a prins pe RomâniaTV

Bietul Bruce Willis s-a ramolit de tot! Familia marelui actor a decis să-l ducă la o clinică și să-i facă un RMN după ce l-au prins că se uita pe RomâniaTV, cu privirea fixă pe burtierele televiziunii. Din păcate cele mai negre bănuieli s-au adeverit: Bruce Willis are demență în ultimul stadiu: zombie RTV.

”Recent, Bruce ne-a abordat ca să discutăm serios despre bombele tectonice cu care Statele unite au provocat cutremurele din Turcia. Noi, desigur fiind proști și inculți ca orice american, habar n-aveam despre ce e vorba. După o căutare pe Google am realizat că Bruce discută despre un subiect abordat de o singură televiziune din lume: RomâniaTV. În acel moment am realizat că se întâmplă o nenorocire cu unchiul nostru Bruce”, explică nepoata actorului, Clarissa Porridge.

Bruce a refuzat să se vaccineze, ca să nu fie microcipat și își dorea să plece pe front în Ucraina, ca voluntar pentru Rusia, sau măcar să se înscrie în unitățile de mercenari Wagner. ”Își găsise chiar și uniforma din The Expendables și l-a sunat și pe Stallone. Ăsta i-a zis: stai mă potolit. Dar pe urmă l-a sunat pe Arnold, și ăla alt senil, și vorbiseră să plece amândoi, via Istanbul, să lupte cu fasciștii lui Zelenski. E clar că trebuie internat”, a mai spus nepoata actorului.

Scris de Ionut
18 februarie 2023 08:21
Citește mai mult despre: Bruce Willis demență RomâniaTV

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult