Familie de români obligată să treacă Dunărea înot din cauza lucrărilor la podul Giurgiu-Ruse

Bulgarii s-au apucat mai devreme de pregătirile de închidere parțială a podului peste Dunăre dintre Giurgiu și Ruse și deja testează rute alternative pentru șoferi. O astfel de alternativă a fost testată în această dimineață de o familie de români, care a fost obligată să treacă Dunărea înot.

„Ne-au întrebat unde mergem, noi am răspuns Grecia, după care ne-au cerut să coborâm din mașină și să ne luăm slipii pe noi. N-am înțeles în primă fază de ce, dar am aflat apoi: ne-au obligat să trecem Dunărea înot. N-am avut încotro, chiar nu voiam să pierdem vacanța în Grecia, așa că a trebuit să înotăm până pe malul bulgăresc”, a povestit șoferul român.

Acesta spune că bulgarii n-au vrut să-i ajute deloc, măcar să le umfle salteaua și colacii copiilor. „Fără ele nu aveam cum trece Dunărea, am pierdut foarte mult timp ca să le găsim în bagaje și apoi să le umflăm. Puteau și bulgarii să ne pună la dispoziție o pompă pentru astfel de situații, dacă tot știau că ne vor obliga să trecem Dunărea înot”, este de părere șeferul/înotătorul român.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
5 iulie 2024 08:59
Citește mai mult despre: bulgari dunare pod giurgiu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult