Deși mulți l-au atacat pe Cheloo pentru delirul de pe Facebook, sunt și români care îi iau apărarea. ”Numai cineva care n-a fumat niciodată poate să-l acuze de ceva pe Cheloo”, susține unul din apărătorii cântărețului de la BUG Mafia. ”Cum să-l acuzi că vrea #fărăbotniță? Păi și eu mă cred câine de multe ori când fumez iarbă.”

cheloocovid2.jpg Mai mult, apărătorul lui Cheloo susține că acesta chiar a fost decent, date fiind împrejurările. ”Păi el doar a scris o prostie pe Facebook, n-a făcut ca alții care fumează și se cred câine. Am văzut destui prăjiți care mergeau în patru labe și se pișau la copac, c-un picior ridicat. Cheloo a fost mai mult decât decent prin comparație cu alții.”

”Și, nu în ultimul rând, un alt argument pentru care Cheloo nu trebuie pus la zid e ăsta: cât de prost să fii să accepți sfaturi despre o epidemie de la un angajat al Antenelor? Serios, chiar atât de lipsit de creier ești?”, a declarat apărătorul lui Cheloo.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Thursday, 09.07.2020 18:09 Monden

National Cinematografic