Fan Game of Thrones! Un corporatist şi-a făcut tron din cuţite de plastic de la cantină

Așa arată un fan adevărat! Un corporatist pasionat de Game of Thrones a muncit mai bine de trei zile ca să construiască la birou un tron din cuție de plastic, copie fidelă a celebrului tron din serialul HBO.

Realizarea corporatistului este cu atât mai meritorie cu cât tronul a fost construit cu o singură mână. ”Vă dați seama, nu puteam să-mi întrerup munca pentru a face tronul”, a povestit corporatistul. ”Așa că am improvizat: cu o mână scriam rapoarte și analize în Excel, iar cu cealaltă lipeam cuțite de plastic de la cantină. Sunt fericit că am realizat tronul fără să-mi afectez munca.”

Corporatistul nu se va opri însă aici. El și-a luat deja liber pentru următoarele trei nopți, pentru celălalt proiect al său. ”Am luat și-o scobitoare de la cantină, cu care vreau să sculptez în pufuleți toate personajele din Game of Thrones”, a spus acesta. Cât despre cu cine va vedea primul episod al sezonului 8, răspunsul corporatistului nu lasă loc de interpretări: ”Cu nimeni, că o să fiu la muncă la ora aia!”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
11 aprilie 2019 12:06
Citește mai mult despre: corporatist Game of Thrones

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult