Deşi nimeni nu credea că o să-şi mai revină după scandalul telefoanelor şi maşinilor de spălat explozive, compania Samsung a obţinut un profit record de pe urma vânzării de televizoare! Secretul e tocmai faptul că şi acestea explodează, ceea ce le-a făcut irezistibile pentru fanii filmelor de acţiune.

explozii_la_tv_samsung.jpg
“Sigur, un telefon care îţi bubuie în buzunar sau o maşină de spălat care îţi carbonizează blugii preferaţi ar putea să nu performeze pe piaţă, însă gândiţi-vă câţi oameni sunt pasionaţi de filmele cu explozii. HD, 4K... toate astea pălesc în faţa unei vâlvătăi adevărate!”, a comentat Hyun Shub, proiectant la Samsung.

“Confirm! Mi-am luat un Samsung cât tot peretele de mare şi nu regret nimic. N-ai trăit până n-ai văzut un film de Michael Bay la un televizor care chiar e în flăcări”, spune Robert Dulceag, şomer din sectorul 3 al Capitalei. “Dacă stai mai aproape de el, e mai ceva ca la cinematograful 4D. Eu nu mai am păr, dar a meritat!”Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Vasile | Thursday, 10.11.2016 17:06 Monden

National Cinematografic