Deşi nimeni nu credea că o să-şi mai revină după scandalul telefoanelor şi maşinilor de spălat explozive, compania Samsung a obţinut un profit record de pe urma vânzării de televizoare! Secretul e tocmai faptul că şi acestea explodează, ceea ce le-a făcut irezistibile pentru fanii filmelor de acţiune.

explozii_la_tv_samsung.jpg
“Sigur, un telefon care îţi bubuie în buzunar sau o maşină de spălat care îţi carbonizează blugii preferaţi ar putea să nu performeze pe piaţă, însă gândiţi-vă câţi oameni sunt pasionaţi de filmele cu explozii. HD, 4K... toate astea pălesc în faţa unei vâlvătăi adevărate!”, a comentat Hyun Shub, proiectant la Samsung.

“Confirm! Mi-am luat un Samsung cât tot peretele de mare şi nu regret nimic. N-ai trăit până n-ai văzut un film de Michael Bay la un televizor care chiar e în flăcări”, spune Robert Dulceag, şomer din sectorul 3 al Capitalei. “Dacă stai mai aproape de el, e mai ceva ca la cinematograful 4D. Eu nu mai am păr, dar a meritat!”Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

După 10 ani în care berea a colaborat impecabil cu satira în redacția Times New Roman, am realizat că e timpul să avem propria noastră bere. I-am spus – cum altfel? – TNR. Comand-o online și fă un redactor TNR fericit!

Scris de Vasile | Thursday, 10.11.2016 18:06 Monden

National Cinematografic