Fanii filmelor de acţiune spun că preferă televizoarele Samsung: “Exploziile sunt foarte realiste!”

Deşi nimeni nu credea că o să-şi mai revină după scandalul telefoanelor şi maşinilor de spălat explozive, compania Samsung a obţinut un profit record de pe urma vânzării de televizoare! Secretul e tocmai faptul că şi acestea explodează, ceea ce le-a făcut irezistibile pentru fanii filmelor de acţiune.

“Sigur, un telefon care îţi bubuie în buzunar sau o maşină de spălat care îţi carbonizează blugii preferaţi ar putea să nu performeze pe piaţă, însă gândiţi-vă câţi oameni sunt pasionaţi de filmele cu explozii. HD, 4K… toate astea pălesc în faţa unei vâlvătăi adevărate!”, a comentat Hyun Shub, proiectant la Samsung.

“Confirm! Mi-am luat un Samsung cât tot peretele de mare şi nu regret nimic. N-ai trăit până n-ai văzut un film de Michael Bay la un televizor care chiar e în flăcări”, spune Robert Dulceag, şomer din sectorul 3 al Capitalei. “Dacă stai mai aproape de el, e mai ceva ca la cinematograful 4D. Eu nu mai am păr, dar a meritat!”

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
10 noiembrie 2016 18:11

Alte articole

Vezi mai mult