O memă aparent inocentă, postată recent de o pagină a tineretului USR, a stârnit puternice reacţii emoţionale printre fanii Regelui! Aceştia sunt extrem de nemulţumiţi că interpretul lor preferat, Florin Salam, despre care se ştie că vine mereu cu câte o nebunie proaspătă, a fost asociat cu relicve ale epocii medievale precum monarhia ereditară.

regele_salam_jignit.jpg "Cum să-l pui pe Rege pe aceeaşi pagină cu pârliţii ăia de ex-Hohenzollerni, care toată ziua se pozează cu interlopii din PSD şi cântă la comandă ca să mai paraziteze câţiva lei de la stat?", exclamă un fan al Regelui manelelor.

"Puţin respect, vă rog. Titulatura sa completă e Florin cel fără de număr, urmaş al lui Nicolae, urmaş al lui Adrian, Fermecătorul, Nebunul, Unsul lui Dan Bursuc, arhiduce de Ţambal şi Bas, locţiitorul tronului de la Million Dollars", adaugă un alt manelarhist de pe Facebook.

"Numai jigniţ regele. Cum drq să jigneşti regele bhă, gândeştete în plm înainte să spui asta", a conchis un internaut.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Thursday, 28.11.2019 15:40 Monden

National Cinematografic