Fanii lui Fuego, oripilaţi! În copilărie a rupt cu sadism aripile unui gândăcel

Zvonurile urâte despre trecutul tumultuos al lui Fuego par a fi adevărate, un prieten relatând că în copilărie cântăreţul ar fi rupt aripile unui gândăcel.

„Am ieşit de la grădiniţă ca în fiecare zi, de ţineam frumos de mânuţă, cum ne mai ţinem şi acum uneori când ne plimbăm prin Herăstrău. Ei, atunci l-am văzut pe Fuego prinzând un gândăcel. Am fost îngrozit când am văzut că îi rupe aripioarele, mi-au dat lacrimile. El părea să aibă o plăcere sadică din asta. N-am mai vorbit o perioadă cu el”, susţine Manuel Rotaru, prietenul din copilărie al lui Fuego.

Ceilalţi prieteni din anturajul lui Fuego susţin că artistul ascunde o latură foarte întunecată, pe care o scoate la iveală la beţie.

„Am auzit şi că ar fi tăiat o găină, deşi nimeni nu l-ar crede în stare de aşa ceva. Acum, însă, că am aflat şi povestea cu gândăcelul, parcă nu mi se mai pare imposibil”, susţine un al prieten al artistului, care a preferat să rămână anonim, din pudoare.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
28 aprilie 2013 14:04

Alte articole

Vezi mai mult