Fanii lui Ştefan Hruşcă, bătuţi măr de fanii lui Bănică jr. în faţa Sălii Palatului

După ce anul trecut fanii lui Bănică jr. au fost bătuţi crunt de fanii lui Hruşcă, anul acesta a venit răzbunarea. Înarmaţi cu diverse instrumente muzicale neconvenţionale, fanii lui Ştefan Bănică jr. au pus la cale o ambuscadă prin care au depărtat de grup aripa dură a fanilor lui Hruşcă, Colindătorii, şi i-au atacat furibund pe fanii rămaşi, evident mult mai slab pregătiţi pentru lupte de stradă.

Incidentul a avut loc în acelaşi loc, în faţa Sălii Palatului din Bucureşti şi a fost nevoie de intervenţia mascaţilor pentru dispersarea batăuşilor.

“A fost o ambuscadă. Iniţial, au apărut în faţa Sălii Palatului doar 10 fani ai lui Bănică jr. Cei mai importanţi membrii ai fan clubului Ştefan Hruşcă am pus mâna pe leruri, chitări şi alte obiecte tradiţionale maramureşene şi am plecat spre ei. Imediat ce am plecat după grupul de zece, ceilalţi fani ai noştri rămaşi în faţa Sălii Palatului au fost atacaţi cu brutalitate de aproape o sută de fani Ştefan Bănică jr.”, ne-a spus liderul ultraşilor lui Ştefan Hruşcă.

Acesta a adăugat că modul în care au acţionat fanii lui Bănică jr. i se pare josnic, nedemn pentru un ultras veritabil. “Practic, i-au bătut pe fanii noştri mai puţin pregătiţi, mi se pare deplasat că acum se laudă că ne-au invins. Dacă nu plecam după grupul de zece, îi mai umileam odată, la fel ca anul trecut”, spune acesta.

Rugat să comenteze incidentul, Ştefan Bănică jr. a spus că regretă cele întâmplate şi a promis că cei care au pus la cale atacul asupra fanilor lui Ştefan Hruşcă vor primi interdicţie la concertele sale pentru următorii trei ani.

Scris de Calin
14 decembrie 2010 08:12

Alte articole

Vezi mai mult