Fanii OTV au coborât mileul şi peştişorul în bernă după închiderea postului lor preferat

Gest emoţionant făcut de sute de mii de români după ce Curtea de Apel a decis că postul OTV rămâne în continuare fără licență. În semn de omagiu şi preţuire pentru postul OTV, românii au coborât mileu şi peştişorul în bernă. „Acest gest nu este doar unul simbolic, ci şi un un semnal de alarmă către autorităţi, care trebuie să înţeleagă că nu poţi îngrădi accesul persoanele lipsite de inteligenţă la emisiuni care te fac chiar mai tâmpit decât te-ai născut”, a explicat Robert Acrişor, un înfocat fan OTV.

Acesta a adăugat că stă şi se uită ore în şir la televizorul său şi nu-i vine să creadă că OTV-ul nu mai e. „Simt că viaţa mea nu mai are sens. Mai sunt, ce-i drept, şi alte emisiuni care promovează nulităţi şi îndobitocesc telespectatorii, dar nici una nu se ridică la nivelul OTV-ului. Acolo mizeria era mizerie, minut cu minut. OTV-ul a fost şi va rămâne unic şi are un loc asigurat în inima mea.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
1 februarie 2013 08:02

Alte articole

Vezi mai mult