Fanii sunt revoltați! Metallica a cântat aseară o manea de la Depeche Mode

Moda manelelor nu putea să lipsească nici de la concertul Metallica. Spre finalul evenimentului, când toți fanii erau în extaz și cereau bis-uri, cei de la Metallica au dat-o pe manele și au cântat ”People are People” de la Depeche Mode. Șocul a fost atât de mare încât fanii Metallica au început să-și regleze aparatele auditive, crezând că nu aud bine.

”Nu mi-am dat pensia pe bilet ca să ascult Depeche live”, s-a revoltat un fan. ”Am reușit să ajung până la vârsta mea fără să ascult mizeria aia numită Depeche Mode, iar acum mă trezesc că mi-o cântă Metallica pe scenă. E cel mai negru moment din viața mea. Nici nu vreau să mă gândesc la ce mișto o să-mi iau de la inamicii mei depeșari după faza asta. Să nu-mi mai zici mie «tataie» dacă nu-mi cer banii înapoi!”

James Hetfield recunoaște că piesa ”People are People” de la Depeche Mode e o mizerie, dar spune c-a recurs la ea din motive practice. ”Nu mai aveam energie pentru bis-uri, așa c-a trebuit să aleg ceva ce-i va face pe oameni să-și dorească încheierea concertului. Promit însă că data viitoare voi cânta o manea de la Guță sau Salam, artiști infinit mai puțin odioși decât Depeche Mode”, a promis artistul american.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
15 august 2019 08:08
Citește mai mult despre: metallica

Alte articole

Vezi mai mult