Conducerea Operei București a anunțat azi finalizarea unei anchete care a durat mai bine de doi ani în care s-au investigat diversele semnalări a unei fantome la spectacolele instituției. Directorul Operei a declarat că este vorba de fochist care mai apare din când în când prin sală să vadă dacă merge încălzirea.

fochistul-fantoma-de-la-opera.jpg

„Vă asigurăm că morțile misterioase precum și faptul că soprana noastră s-a îndrăgostit de un domn misterios care-i face toate fanteziile și-a promis că o răpește sunt doar coincidențe. Nea Stelică, care e și un pic surd, de-aia mai cântă noaptea pe-aici să se simtă singur, el este cel idenficat ca fiind fantoma de la operă. E negru că stă toată ziua cu nasul în centrală și nu prea se spală, și uscat așa că e cam bețiv. Dar e băiat de treabă și de încredere și nu ar trebui să aruncăm acuzații nefondate la adresa lui”, a declarat directorul Operei București.

Totodată conducerea instituției de cultură a precizat că „cocoșatul pe care îl tot vedeți în turla clădirii zgomote este femeia de serviciu care dă cu mopul pe-acolo să mai ia praful și tot lovește cutiile cu violoncele și piane și ce mai ținem și noi în pod”.

Scris de Eftimie | Wednesday, 24.07.2019 17:10 Monden

National Cinematografic