Fantoma de la Opera București s-a dovedit a fi fochistul instituției

Conducerea Operei București a anunțat azi finalizarea unei anchete care a durat mai bine de doi ani în care s-au investigat diversele semnalări a unei fantome la spectacolele instituției. Directorul Operei a declarat că este vorba de fochist care mai apare din când în când prin sală să vadă dacă merge încălzirea.

„Vă asigurăm că morțile misterioase precum și faptul că soprana noastră s-a îndrăgostit de un domn misterios care-i face toate fanteziile și-a promis că o răpește sunt doar coincidențe. Nea Stelică, care e și un pic surd, de-aia mai cântă noaptea pe-aici să se simtă singur, el este cel idenficat ca fiind fantoma de la operă. E negru că stă toată ziua cu nasul în centrală și nu prea se spală, și uscat așa că e cam bețiv. Dar e băiat de treabă și de încredere și nu ar trebui să aruncăm acuzații nefondate la adresa lui”, a declarat directorul Operei București.

Totodată conducerea instituției de cultură a precizat că „cocoșatul pe care îl tot vedeți în turla clădirii zgomote este femeia de serviciu care dă cu mopul pe-acolo să mai ia praful și tot lovește cutiile cu violoncele și piane și ce mai ținem și noi în pod”.

Scris de Ef
24 iulie 2019 17:07
Citește mai mult despre: Opera

Alte articole

Vezi mai mult