Deși a fost prezentat inițial ca o victorie a medicinei și a științei, românul care s-a vindecat de moldovenism a fost depistat din nou cu virusul, năruind astfel speranțele și altora care credeau că scapă. Acesta a fost diagnosticat rapid, când a strigat la cineva „Pi șini fași tu molovian, uăi”.

moldovean_venetia.jpg

Acesta a fost tratat cu metode terapeutice moderne și a stat 14 zile în izolare. În această perioadă nu i s-a dat de băut decât ceai și apă iar mâncarea a fost cea specifică de spital, respectiv legume fierte fără gust. Petnru că nu mai prezenta simptome de moldovean, acesta a fost declarat clinic sănătos și eliberat din spital.

Din păcate, două zile mai târziu, reîntors în orașul său natal Buzău, moldoveanul a achiziționat o geacă de blugi și a început să se dea șmecher, crezându-se cumva superior celorlalți moldoveni din oraș. În cele din urmă a intrat într-o altercație cu alți oamenii care nu recunoșteau că-s moldoveni și au ajuns cu toții la spital, unde au fost tratați cu spirt, să se dezinfeteze.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Saturday, 11.04.2020 09:19 Monden

National Cinematografic