Fără leac. Un român declarat vindecat de moldovenism e din nou pozitiv

Deși a fost prezentat inițial ca o victorie a medicinei și a științei, românul care s-a vindecat de moldovenism a fost depistat din nou cu virusul, năruind astfel speranțele și altora care credeau că scapă. Acesta a fost diagnosticat rapid, când a strigat la cineva „Pi șini fași tu molovian, uăi”.

Acesta a fost tratat cu metode terapeutice moderne și a stat 14 zile în izolare. În această perioadă nu i s-a dat de băut decât ceai și apă iar mâncarea a fost cea specifică de spital, respectiv legume fierte fără gust. Petnru că nu mai prezenta simptome de moldovean, acesta a fost declarat clinic sănătos și eliberat din spital.

Din păcate, două zile mai târziu, reîntors în orașul său natal Buzău, moldoveanul a achiziționat o geacă de blugi și a început să se dea șmecher, crezându-se cumva superior celorlalți moldoveni din oraș. În cele din urmă a intrat într-o altercație cu alți oamenii care nu recunoșteau că-s moldoveni și au ajuns cu toții la spital, unde au fost tratați cu spirt, să se dezinfeteze.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

11 aprilie 2020 07:19
Citește mai mult despre: moldovean

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult