Fără leac. Un român declarat vindecat de moldovenism e din nou pozitiv

Deși a fost prezentat inițial ca o victorie a medicinei și a științei, românul care s-a vindecat de moldovenism a fost depistat din nou cu virusul, năruind astfel speranțele și altora care credeau că scapă. Acesta a fost diagnosticat rapid, când a strigat la cineva „Pi șini fași tu molovian, uăi”.

Acesta a fost tratat cu metode terapeutice moderne și a stat 14 zile în izolare. În această perioadă nu i s-a dat de băut decât ceai și apă iar mâncarea a fost cea specifică de spital, respectiv legume fierte fără gust. Petnru că nu mai prezenta simptome de moldovean, acesta a fost declarat clinic sănătos și eliberat din spital.

Din păcate, două zile mai târziu, reîntors în orașul său natal Buzău, moldoveanul a achiziționat o geacă de blugi și a început să se dea șmecher, crezându-se cumva superior celorlalți moldoveni din oraș. În cele din urmă a intrat într-o altercație cu alți oamenii care nu recunoșteau că-s moldoveni și au ajuns cu toții la spital, unde au fost tratați cu spirt, să se dezinfeteze.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

11 aprilie 2020 07:04
Citește mai mult despre: moldovean

Alte articole

Vezi mai mult