Fără mască, Dragoș Bucur e din nou recunoscut pe stradă: ”Uite-l pe Andi Vasluianu!”

Actorul român Dragoș Bucur se bucură de o nouă faimă de când a renunțat la mască în public și a zis că nici nu vrea să se vaccineze. Sute de oameni îl recunosc pe stradă și vor să se pozeze cu el: ”Uite, e Andi Vasluianu, tipul care a jucat în serialul ăla, Umbre!”, exclamă românii pasionați de film.

”E foarte bine că nu mai poartă masca, pentru că oricum era mereu murdară de ciorbă”, spune o vecină a lui Dragoș Bucur.

Alții conisderă că declarația e neinspirată și că s-ar putea întoarce împotriva actorului. „Mă îndoiesc că Steven Spielberg îl va ruga să joace în următorul lui film. Din ce am înțeles nici Tom Cruise nu l-ar mai fi sunat de la faza asta cu masca și nici Ricky Gervais”, spune un coleg de actorie, care se teme că acesta ar putea fi sfârșitul carierei pentru Dragoș Bucur.

”Mă tem că șansele lui Dragoș Bucur la un Oscar s-au redus semnificativ după această gafă. Industria de film se va delimita de astfel de atitudini”, spune criticul de film Decebal Popescu, în timp ce alții spun că era singura metodă pentru Dragoș Bucur să devină cunoscut pentru altceva în afară de mâncat ciorbă singur la o masă.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
10 februarie 2021 13:54
Citește mai mult despre: Andi Vasluianu Dragoș Bucur mască

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult