Farsă la nunta lui Mircea Bravo: nimeni n-a furat mireasa și a rămas cu ea

Cunoscut publicului larg de gospodine și gospodine în devenire ca un fel de rege al farselor, un fel de Ernest care s-a specializat pe glumițe, Mircea Bravo a frânt inimile a numeroase mămici din România când a anunțat că se căsătorește, și nu cu fata lor. În cele din urmă ceremonia a fost dusă până la final și, deși acesta a încercat să întoarcă rezultatul, spunând că totul a fost o farsă, a rămas căsătorit.

Conform unor apropiați ai amuzantului clujean, planul era ca cineva să fure mireasa și când vin la el pentru răscumpărare, Mircea să fie de negăsit, în sensul în care a plecat deja de la eveniment și s-a dus acasă să-și editeze video-urile și să se gândească la ce glume să mai construiască pentru bunica sa. Bătrâna, înțeleaptă fiind, l-a avertizat totuși că restul lumii a luat în serios faza cu nunta, dar a crezut că e doar ceva simpatic și a filmat-o când i-a spus asta.

Nunta s-a desfășurat conform tuturor regulilor nunților românești, prietenii lui Mircea Bravo au venit și s-au bucurat pentru el, l-au felicitat și au dansat și n-au încercat în niciun fel să-i fure mireasa, ca să nu creadă că-i fac ei vreo farsă. Abia după miezul nopții, când s-a terminat deja tortul, comediantul clujean a înțeles în ce s-a băgat și care sunt consecințele ce decurg din asta.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

17 iunie 2022 18:42
Citește mai mult despre: mircea bravo mireasa nunta

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult