Bendeac sparge parierele umorului. În ultima sa farsă acesta s-a deghizat să semene cât mai bine cu fostul deputat Sebastian Ghiță, aflat în aceste zile în Bora-Bora și chiar a reușit să păcălească și Poliția Română. IGP a dat un comunicat în această dimineață că l-au capturat pe deputatul Ghiță, fără să se prindă că e Bendeac. 

ghita bendeac.jpg

„E la mintea cocoșului că e vorba de un actor, nu de Ghiță. Nimeni nu e atât de prost să fugă din țară în țara vecină, apoi să se întâlnească cu frate-su acolo, ca ultimii proști. Capcana lui Bendeac a funcționat”, a declarat o sursă apropiată show-ului de comedie iUmor. 

Pentru a intra mai bine în pielea personajului, Mihai Bendeac, cunoscut ca un actor total, a exersat mai bine de trei luni. Ba chiar a trimis și o serie de casete la România TV, a dat un interviu ca Ghiță și a stat jumătate de oră la telefon cu Victor Ciutacu, care l-a proslăvit și lăudat fără rușine, neștiind că vorbește, de fapt, cu un actor. Farsa va fi difuzată în ediția specială de paști a emisiunii iUmor, alături de cea în care Cheloo s-a dat drept Bendeac și a jucat pe scena Teatrului de Comedie câteva piese în locul lui. 


Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Eftimie | Friday, 14.04.2017 12:58 Monden

National Cinematografic