Farsa lui Bendeac, în care i-a păcălit pe polițiști că ar fi Sebi Ghiță, va fi difuzată de Paști la iUmor

Bendeac sparge parierele umorului. În ultima sa farsă acesta s-a deghizat să semene cât mai bine cu fostul deputat Sebastian Ghiță, aflat în aceste zile în Bora-Bora și chiar a reușit să păcălească și Poliția Română. IGP a dat un comunicat în această dimineață că l-au capturat pe deputatul Ghiță, fără să se prindă că e Bendeac. 

„E la mintea cocoșului că e vorba de un actor, nu de Ghiță. Nimeni nu e atât de prost să fugă din țară în țara vecină, apoi să se întâlnească cu frate-su acolo, ca ultimii proști. Capcana lui Bendeac a funcționat”, a declarat o sursă apropiată show-ului de comedie iUmor. 

Pentru a intra mai bine în pielea personajului, Mihai Bendeac, cunoscut ca un actor total, a exersat mai bine de trei luni. Ba chiar a trimis și o serie de casete la România TV, a dat un interviu ca Ghiță și a stat jumătate de oră la telefon cu Victor Ciutacu, care l-a proslăvit și lăudat fără rușine, neștiind că vorbește, de fapt, cu un actor. Farsa va fi difuzată în ediția specială de paști a emisiunii iUmor, alături de cea în care Cheloo s-a dat drept Bendeac și a jucat pe scena Teatrului de Comedie câteva piese în locul lui. 

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

14 aprilie 2017 12:58
Citește mai mult despre: Bendeac sebi ghita

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult