Federal Reserve, umilită! Cel mai mult aur din lume e pe plajă la Albena, agăţat la gâturi

Seria umilințelor continuă pentru americani. După ce că trebuie să-l suporte zilnic pe Donald Trump și să-i asculte tâmpeniile, acum au fost efectiv descumpăniți să afle că rezerva de aur a SUA pălește prin comparație cu aurul agățat la gâturi de turiștii români din Albena. Până și soarele a ajuns să se reflecte mai mult în aurul de la gâtul românilor decât în apa mării.

”Deși minivacanța românilor abia a început, deja avem un nou record al stațiunii în materie de kilograme de aur purtate la gât”, spune un hotelier din Albena. ”Și avem un nou record mondial la media de kilograme de aur per turist. Dar toate aceste recorduri nu vor rezista mult, pentru că încă există turiști români pe drum spre Albena. Estimăm că vârful va fi atins duminică.”

”Trump ne-a promis că va face America măreață din nou, dar cred că își cam bate joc de noi”, a răbufnit un american de rând. ”Nici nu știu ce e Albena, țară, continent sau oraș, dar e inacceptabil ca acolo să fie mai mult aur decât în rezervele băncii noastre naționale. Poate ar trebui să invadăm zona aia și să luam aurul de-acolo, așa cum am făcut de atâtea ori în zonele cu mult petrol.”

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
2 iunie 2017 13:06
Citește mai mult despre: Albena aur plaja

Alte articole

Vezi mai mult