Românul ştie de mic că valoarea se măsoară în bani, nu în concursuri penibile. În timp ce aşa-zisa trupă rock Voltaj, axată pe nunţi şi botezuri, ne făcea de râs în străinătate, artistul Florin Salam a adunat peste 100.000 Euro de la fanii adevăratei muzici a sufletului românesc, maneaua.florin_salam_este_cel_mai_bun.jpg

În timp ce Voltaj cerşea voturi inclusiv din Australia, Florin Salam a fost aplaudat de sute de străini, veniţi special în România să-l vadă. La finalul reprezentaţiei, Florin Salam adunase 100.000 Euro, bani primiţi pe merit, pentru că el chiar îi face fericiţi pe melomanii veniţi să-l asculte.

De milă, Florin Salam i-a angajat pe cei de la Voltaj să-i cânte ceva cât timp îşi numără el banii. “Îi mai chem pe la mine şi când mă enervează câte un vecin. Cum încep săracii ăştia de la Voltaj să cânte, vine duşmanu' de vecin la mine şi zice că-mi dă oricât, numai să-i fac să tacă”, spune Salam.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Ionut | Monday, 25.05.2015 17:11 Monden

National Cinematografic