Femeia bătută de Mircea Băsescu: „A fost o luptă cinstită !”

Știrea că fratele președintelui Băsescu a agresat o femeie a fost denaturată grav de către presă. În mod incontestabil, Mircea Băsescu a lovit-o pe acea femeie, însă circumstanțele sunt cu totul diferite de ceea ce știm de pe canalele media.

Femeia în cauză nu e deloc neajutorată, are 1,90 înălțime, 110 kilograme și e toată numai mușchi. Este vicecampioană națională la culturism, de două ori campionă europeană la scandenberg și mai are și centura neagră la judo.

După ce incidentul s-a consumat, dumneaei s-a hotărât să rupă tăcerea și a declarat reporterului TNR: „Bătaia cu domnul Mircea Băsescu a fost total fairplay, nu am ce să-i reproșez. De fapt eu am și început scandalul propriu-zis, pentru că am mai multă experiență, iar el tot ezita. I-am aplicat două directe puternice la ficat, de tatonare, că l-am văzut bărbat solid și m-am gândit că duce. Apoi am dat cu el de pământ, însă el n-a ripostat decât foarte târziu, pentru că e un domn. Abia atunci mi-a dat și el o palmă, și aia cam slăbuță. Nu știe bătaie ca lumea, știe doar ce l-a învățat frac-su, câteva lovituri de-astea, de curtea școlii. Dacă vrea revanșa, știe unde mă găsește.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
7 septembrie 2010 16:26

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult