Nivelul de trai al românilor e în continuă creştere! În aceste condiţii, chiar şi tanti Maria, pensionara de 73 de ani din Drumul Taberei care creştea 30 de pisici într-o garsonieră întunecoasă, a decis că e timpul să se extindă.

30pisici_caini_garsoniera.jpg
"Am decis să fac, cum se zice, o biodiversificare", recunoaşte tanti Maria. "Vând garsoniera, mă mut cu pisicile în chirie o vreme, fac un credit şi îmi cumpăr un apartament cu 2 camere. O cameră va fi destinată în continuare celor 30 de pisici, iar în cealaltă vreau să ţin 15-20 de câini."

Dacă economia va creşte şi mai mult, tanti Maria intenţionează să se mute la 3, poate chiar 4 camere, pentru a rivaliza cu însuşi Nuţu Cămătaru. "O cameră pentru dihori, bursuci şi vulpi, neapărat. Iar a patra va fi doar a mea, o s-o împart doar cu rinocerul meu, Valerică", zâmbeşte bătrâna inimoasă.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Tuesday, 22.10.2019 15:44 Monden

National Cinematografic