Femeia fără barbă, Mihai Trăistariu, despre finala Eurovision: ”Sunt scârbită!”

Iritare maximă pentru femeia fără barbă care a reprezentat România la Eurovision acum câțiva ani, Mihai Trăistariu. Ea spune că este efectiv scârbită de Eurovisionul din acest an, câștigat de femeia cu barbă din Austria, Conchita Wurst.

”Ce s-a întâmplat la Copenhaga este un atac la adresa feminității”, acuză Trăistariu. ”Doar nu o să ne lăsăm acum toate femeile barbă, doar ca să câștigăm Eurovisionul. Măcar știu de ce nu am câștigat eu Eurovisionul când am participat: pentru că nu aveam barbă. Dacă aș avea păr în cap, mi l-aș smulge de nervi!”

Modul în care a decurs Eurovisionul din acest an o face pe Mihai Trăistariu să se întrebe dacă a luat decizia corectă când a decis să-și facă operație de schimbare de sex. ”Poate era mai bine să rămân bărbat”, oftează Trăistariu. ”Nu de alta, dar îmi vine să-mi bag ceva în rezultatele din acest an, doar că, din păcate, nu mai am ce.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
12 mai 2014 12:05

Alte articole

Vezi mai mult