Femeie alergând prin ploaie în tricou, văzută de peste 400.000 de şoferi

O femeie care alerga prin ploaie îmbrăcată doar cu un tricou a fost văzută de peste 400.000 şoferi din Bucureşti, care s-au anunţat unul pe altul prin telefon.

„M-a apelat un vecin, mi-a spus că e una în tricou, face jogging pe undeva prin zona Tineretului. Am tras o bluză pe mine, mi-am pus şlapii şi am ţâşnit. Vă daţi seama că aşa ceva nu se poate rata”, susţine Decebal Popescu, unul din şoferii care au văzut-o pe femeia cu tricoul ud.

Unii şoferi declară că în zona Tineretului era foarte aglomerat, dar până la urmă au reuşit s-o vadă pe femeia care alerga prin ploaie.

„Era îmbulzeală, că aşa e românul, în loc să lase loc şi pentru altul parcă îl uită Dumnezeu acolo. Până la urmă am văzut-o şi eu, i-am făcut chiar şi o poză, pe care probabil o s-o printez şi o s-o păstrez undeva în baie”, a declarat Marius, un alt şofer bucureştean.

Şoferii susţin că de data aceasta Poliţia Rutieră a fost la înălţime, gestionând exemplar situaţia.

„Cei de la Rutieră şi-au spălat multe păcate de data asta. Au improvizat un mic sens giratoriu în zona unde era femeia, pentru ca toţi şoferii să aibă şansa de a o vedea”, a mai declarat Decebal Popescu.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
23 mai 2013 14:17

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult