Femeie blocată 3 ore în mașină pentru că și-a pus centura de siguranță la pantaloni

O femeie a reușit să păteze reputația șoferițelor de pretutindeni, după o năzbâtie care era să o coste aproape toată ziua de cumpărături. Imediat după ce a parcat în 2 ore lângă un mall din București, aceasta nu a putut ieși timp de 3 ore din mașină. Și asta nu pentru că a parcat cu ușa la 2 centimetri de un perete.

„Am urcat în mașină și am făcut tot ce trebuie înainte să pornesc: am verificat machiajul în oglinda retrovizoare, am pus telefonul într-un loc accesibil vederii, am verificat actele, mai precis cardul de cumpărărturi. Când am ajuns la centură, mi-am dat seama cât de bine se potrivește cu sandalele și n-am mai ezitat: mi-am pus-o la pantaloni”, spune șoferița, care nu a observat ce a făcut nici când semnalele auditive ale mașinii au avertizat-o. „Am crezut că bipăielile alea sunt o melodie de la radio. Deși era cam monotonă, ce-i drept”.

În cele din urmă, situația s-a terminat cu bine pentru ea. Un echipaj de descarcerare a intervenit în forță, i-a tăiat rapid centura, iar femeia a prins ultimele 45 de minute de reduceri din mall.

Scris de Luchian
9 august 2019 12:08
Citește mai mult despre: femeie

Alte articole

Vezi mai mult