Femeie de serviciu, salvată cu elicopterul din mijlocul locului pe care îl spălase

Operațiune de salvare spectaculoasă într-o clădire din Bucegi. Salvamontiștii au scos cu elicopterul o femeie de serviciu care spălase peste tot în jurul ei și rămăsese izolată pe o insulă de jeg, singura pe care putea călca.

Când au sosit la fața locului, salvamontișii au certat-o pe femeia de serviciu că s-a aventurat într-o zonă unde podeaua este proaspăt spălată peste tot în jur.

“Doamnă, de ce v-ați dus acolo când știați că nu puteți să vă mai întoarceți? Dacă era un bărbat reușea să vină înapoi, nu mai era nevoie de noi să-l scoatem. Dumneavoastră știați doar că nu puteți. Ce naiba, parcă sunteți de ieri, de azi, pe lumea asta.”

Salvamontiștii au scos-o din cădire cu un elicopter, deoarece femeia de serviciu era foarte aproape de una dintre ferestre. Operațiunea a fost una foarte anevoioasă, întrucât unul dintre salvamonitști era cât pe ce să cadă pe o porțiune de podea proaspăt spălată și să strice munca femeii. Dacă acest lucru s-ar fi întâmplat, femeia de serviciu ar fi făcut o criză și nimic n-ar mai fi salvat-o.

Scris de TNR
25 martie 2011 09:03

Alte articole

Vezi mai mult