O cheamă Eliza, are 34 de ani, între 62 şi 69 de kg, în funcţie de ziua săptămânii, şi prietenii ei se tem că a renunţat la dieta pe care a început-o miercuri, pentru că de atunci nu a mai postat niciun selfie motivaţional. Aceasta a fost văzută joi la Zumba, unde a mâncat 4 batoane proteice, "ca să aibă energie".femeie_renuntat_dieta.jpg

“Sunt îngrijorată. Eliza pusese acum 3 zile selfiul ăla cu haştaguri #powertome şi #yesifuckingcan şi o poză cu o tartină minusculă de pâine de secară şi somon dietetic. De atunci n-a mai postat nimic şi mă tem de ce e mai rău: că o voi vedea iar la şaormărie”, spune Ana Maria, prietenă pe Instagram cu Eliza.

Deşi au contactat-o, Eliza spune că nu a renunţat şi a postat în mod ostentativ o poză cu un cântar care arată 55 kg, deşi în fundal se auzeau plescăitori şi o friteuză mergând la maxim.Nu e prima oară când Eliza începe o dietă şi după câteva zile postează nişte poze cu ea la ţară, la pomana porcului.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Ionut | Friday, 07.12.2018 17:55 Monden

National Cinematografic