O cheamă Eliza, are 34 de ani, între 62 şi 69 de kg, în funcţie de ziua săptămânii, şi prietenii ei se tem că a renunţat la dieta pe care a început-o miercuri, pentru că de atunci nu a mai postat niciun selfie motivaţional. Aceasta a fost văzută joi la Zumba, unde a mâncat 4 batoane proteice, "ca să aibă energie".femeie_renuntat_dieta.jpg

“Sunt îngrijorată. Eliza pusese acum 3 zile selfiul ăla cu haştaguri #powertome şi #yesifuckingcan şi o poză cu o tartină minusculă de pâine de secară şi somon dietetic. De atunci n-a mai postat nimic şi mă tem de ce e mai rău: că o voi vedea iar la şaormărie”, spune Ana Maria, prietenă pe Instagram cu Eliza.

Deşi au contactat-o, Eliza spune că nu a renunţat şi a postat în mod ostentativ o poză cu un cântar care arată 55 kg, deşi în fundal se auzeau plescăitori şi o friteuză mergând la maxim.Nu e prima oară când Eliza începe o dietă şi după câteva zile postează nişte poze cu ea la ţară, la pomana porcului.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Friday, 07.12.2018 19:55 Monden

National Cinematografic