Femeie topless, văzută de un singur bărbat, că ceilalți erau cu ochii-n telefon

Din cauza tehnologiei ajungem să nu ne mai bucurăm de viață! O scenă de un dramatism feroce a avut loc în această dimineață într-o stație de metrou din București, unde o tânără s-a plimbat topless minute bune pe peron, dar a atras atenția unui singur bărbat din cei peste 100 care se aflau în zonă.

Toți ceilalți bărbați erau cu capul în telefon și nici n-au remarcat prezența bietei femei topless. Iar faptul că, totuși, un bărbat a remarcat-o este mai degrabă un accident, nicidecum un gest voit din partea lui. Bărbatul își uitase telefonul acasă, iar acesta e singurul motiv pentru care a observat femeia topless – dacă avea telefonul la el, mai mult ca sigur că n-ar fi remarcat-o nici el.

Un alt moment care a scos în evidență lipsa de umanitate spre care ne conduce tehnologia a avut loc în vagonul de metrou, când tânăra s-a apropiat prea mult de un bărbat și sânii ei i-au acoperit ecranul telefonului. Doar că, în loc să ridice privirea spre sâni, bărbatul i-a dat la o parte cu o mână și a continuat să citească editorialul lui Dan Tăpălagă din G4Media.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
24 mai 2022 08:52
Citește mai mult despre: metrou telefon topless

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult