Femeile confirmă: Toba zgomotoasă la maşină e semn clar că şoferul o are mică

Un studiu realizat pe 7 milioane de femei a confirmat ceea ce se știa de multă vreme, și-anume că posesorii de autovehicole care au toba zgomotoasă la mașină sunt ori săraci ori dotați cu un penis de dimensiuni rizibile. Până acum se știa asta doar despre motocicliști.

„Toate speciile de mamifere unde masculul face zgomot au organe sexuale de mici dimensiuni. La oameni s-a presupus mult timp că organul cu care atragi femela este creierul, dar în cazul oamenilor care au toba zgomotoasă la mașină nu poate fi vorba de așa ceva. Bărbații siguri pe sexualitatea lor nu folosesc asemenea tertipuri”, spun savanții. Aceștia atrag atenția că mașinile că nu există o legătură mecanică între mașinile care fac zgomot puternic și vreo eventuală performanță a autovehicolului care să impresioneze pe cineva.

„Ca femeie sunt foarte mulțumită când văd un șofer cu așa ceva că știu de ce să mă feresc. Nu zic că vreau neapărat să fiu omorâtă de un om cu penisul cât un cal dar nici nu pot să fac sex cu cineva care mă face să râd doar când își dă pantalonii jos”, povestește Mioara Papuc, o româncă ce a participat la studiu.

Scris de Ef
17 iulie 2019 18:07
Citește mai mult despre: masini

Alte articole

Vezi mai mult