Feng Shui – Cîteva sfaturi pentru cei mai şui dintre noi

Feng Shui te învaţă cum să atragi de partea ta forţele naturii şi energiile pămîntului? Evident, fără să fii maestru Jedi.
Prin Feng Shui îţi crea singur un mediu armonios din punct de vedere energetic. Nu vă gîndiţi că vă vom învăţa cum să furaţi curent sau să daţi contorul înapoi.

Este vorba de a echilibra elementele de bază din care este alcătuit universul: foc, pămînt, apă, lemn şi metal. Din ce se vede Feng Shui are la bază noţiuni de fizică şi chimie din Antichitate, chiar din Antichitatea timpurie. Maeştrii Feng Shui nici nu vor să audă alte elemente: plasticul, freonul, uraniul îmbogăţit.

 

Prezentăm mai jos cîteva reguli de aranjare a locuinţei astfel încît să nu mai fiţi atît de dezechilibrat. Iar acesta este doar începutul!

 

1. Televizorul  trebuie orientat cu ecranul spre dumneavoastră, altfel nu veţi vedea nimic.

2. Este recomandat să nu ţineţi electronice (televizor, radio, aer condiţionat, scaun electric/electronic) în camera în care dormiţi. Vă vor tulbura somnul, mai ales dacă sînt pornite şi date la maximum.

3. Psihicul dumneavoastră va fi afectat dacă ţineţi în casă vechituri: mumii, persoane de vîrsta a III-a (maximum 50 de ani, dar şi acestea, după ora 8 seara vor trebui scoase pe balcon sau închise în debara), vinuri vechi, boarfe de care v-aţi folosit şi nu mai aveţi nevoie, bani vechi (mai ales dacă sînt de aur).

4. Trebuie să conştientizaţi efectul tablocurilor asupra psihicului şi fizicului dumneavoastră. Spre exemplu, nu puneţi niciodată “Floarea soarelui” a lui Van Gogh lîngă mult mai celebrul “Ţiganca cu sînii goi”! A doua zi veţi găsi prin casă numai coji de seminţe.
De asemenea, dacă aveţi un nud în dormitor, acoperiţi-l măcar noaptea. Se va uita la dumneavoasstră cu ochii ăia goi de vi se va rupe sufletul!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
22 august 2009 11:08

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult