Fenomen rar! E atât de cald încât un bar din Centrul Vechi a băgat frigiderul de bere în priză

Valul de căldură dă Bucureştiul peste cap, dând naştere unor fenomene mai rare decât alinierea planetelor! În jurul prânzului, spun câţiva martori uluiţi, un bar din centrul Capitalei a pus în funcţiune frigiderul, gest considerat extrem chiar şi în toiul verii, la 50 de grade.

Mii de localnici, printre care şi studentul Decebal Popescu, au roit spre Centrul Vechi ca să vadă cu ochii lor minunea cerească. “E vreme de tricou afară, sigur, şi copacii au început să înmugurească. Astea sunt banalităţi. Dar când am auzit de la prieteni că într-o cârciumă a apărut bere rece, am fugit în pijamale afară, poate-poate o prind şi eu, măcar s-o pipăi!”, a chiuit tânărul.

Mai sceptici, alţi bucureşteni consideră că ar putea fi vorba de un simplu accident. “Poate că barmanul cu pricina voia să bage în priză televizorul, râşniţa de cafea, răsuflător-încălzitorul de bere… Oricum, cred că va realiza curând greşeala şi o va remedia. Ce naiba, nicio cârciumă care se respectă nu porneşte frigiderul când încă nu s-a topit asfaltul pe trotuare”, explică Pavel Ţ., şomer din cartierul Berceni şi client fidel al localurilor din centru.

Scris de Vasile
15 februarie 2016 16:02
Citește mai mult despre: bere caldura Centrul Vechi frigider priza

Alte articole

Vezi mai mult