Un fenomen rar a pus stăpânire pe întreg sudul ţării! Potrivit ANM, afară e atât de senin încât oricine poate purta ochelari de soare fără să arate ca un gherţoi. Profitând de ocazie, mai mulţi bucureşteni şi-au pus Ray Ban-urile pe nas şi se plimbă cu dezinvoltură pe trotuare şi prin parcuri, nefiind arătaţi cu degetul de absolut nimeni.

ochelari_soare_cocalari_senin.jpg

“Un asemenea eveniment meteorologic are loc o dată la câteva zeci de ani. Nu doar că se văd munţii, dar e atât de frumos afară încât pot să umblu cu ăştia pe faţă şi totuşi arăt a om”, explică Decebal Popescu, expert ANM, scoţând din toc o pereche de ochelari sport cu lentile portocalii. “De mâine, vremea va reveni la normal, dar milioane de români vor ţine minte această zi unică. Sper că v-aţi făcut un selfie!”

Neavând ochelari de soare acasă, mulţi bucureşteni s-au aventurat pe străzile oraşului cu ochelarii de eclipsă păstraţi din ‘99, fapt care a provocat câteva accidente minore.Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Wednesday, 22.03.2017 17:56 Monden

National Cinematografic