Un fenomen rar a pus stăpânire pe întreg sudul ţării! Potrivit ANM, afară e atât de senin încât oricine poate purta ochelari de soare fără să arate ca un gherţoi. Profitând de ocazie, mai mulţi bucureşteni şi-au pus Ray Ban-urile pe nas şi se plimbă cu dezinvoltură pe trotuare şi prin parcuri, nefiind arătaţi cu degetul de absolut nimeni.

ochelari_soare_cocalari_senin.jpg

“Un asemenea eveniment meteorologic are loc o dată la câteva zeci de ani. Nu doar că se văd munţii, dar e atât de frumos afară încât pot să umblu cu ăştia pe faţă şi totuşi arăt a om”, explică Decebal Popescu, expert ANM, scoţând din toc o pereche de ochelari sport cu lentile portocalii. “De mâine, vremea va reveni la normal, dar milioane de români vor ţine minte această zi unică. Sper că v-aţi făcut un selfie!”

Neavând ochelari de soare acasă, mulţi bucureşteni s-au aventurat pe străzile oraşului cu ochelarii de eclipsă păstraţi din ‘99, fapt care a provocat câteva accidente minore.Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Vasile | Wednesday, 22.03.2017 17:56 Monden

National Cinematografic