Fenomen straniu pe litoral. Maneaua de la Neversea încă se aude pe plajă!

Nu știm ce platane a folosit DJ-ul Salvatore Ganacci când a mixat manele la Neversea. Cert e că manelele respective încă se aud puternic în foarte multe locuri de pe litoral, deci festivalul chiar a fost unul magic. Există experți care susțin că manelele s-ar fi infiltrat în sol și în apă și că nu vor mai fi scoase niciodată de aici: ”E ca la Cernobîl. Ne-a contaminat cu manele”.

”Românii, care nu ascultaseră manele în viața lor, sunt acum aproape permanent înconjurați de aceste melodii. Se aud din BMW-urile cu care intră în mare. Se aud din boxele lor date la maxim lângă maternități, și mai ales se aud aici pe litoral, la foarte multe terase. Ganacci a lăsat aici o dâră groasă de talent și valoare”, spune Decebal Popescu, doctor în manele.

Viața pe litoral e exact ca în manele. Mulți turiști vin pentru un weekend dar stau 4 nopți și 4 zile. Hamsiile respectă și ele regula și sunt una bună, zece rele și când vine chelnerul și întreabă ce mai dorești, turistul răspunde din reflex: ”băutură și manele”, că asta aude în acel moment.

Scris de TNR
13 iulie 2019 08:07
Citește mai mult despre: manele

Alte articole

Vezi mai mult