Fenomen! Studenții au început să meargă cu nașul pe cursele low cost

Tot mai multe linii aeriene se plâng de faptul că studenții care călătoresc la low cost preferă să se înțeleagă cu pilotul în loc să plătească biletul la agenție. Se pare că fenomenul a luat amploare, astfel încât începând cu luna iunie pe liniile de Italia și Spania s-au introdus controlorii, pentru a verifica că toată lumea are bilet.

„Ne-am dat seama întâmplător, când am analizat cursele către Madrid. La agenție se vânduseră 2-3 bilete însa avioanele erau pline ochi. Știți cum e la Otopeni când pleacă o cursă low cost, în îmbulzeala aia numai cine nu vrea nu intră în avion. Studenții, neavând bani, plătesc 10-20 de euro pentru un singur drum”, a oftat Marius Popescu, reprezentat Cheap Air.

Se pare că și unii pasageri sunt îngrijorați de fenomen. „Noi ne luasem bilet și imediat după decolare grupul din spate a început să scoată bere după bere din bagajele de mână. Nu știu câte bagaje aveau, cert este că până la Napoli au consumat cel puțin zece navete. Mai era unul cu părul lung de cânta la chitară iar în spate se fuma pe rupte. Altul s-a chinuit tot zborul să deschidă geamul pentru a arunca sticlele goale. Nici nu știu cum de am aterizat”, a declarat Emil Movilă.

Scris de TNR
8 iunie 2014 11:06

Alte articole

Vezi mai mult