Fereşte-mă, Doamne, de Click!, că de duşmani mă feresc singur

Ziarul Click! are de ceva timp un nou slogan: “Click! e prietenul tău!”. După ce a devenit “cel mai bine vîndut ziar din România” (titulatură pe care o împarte cu Libertatea şi CanCan – din motive care îmi scapă, logica tabloidelor permite ca trei ziare să fie în acelaşi timp pe locul 1 la vînzări), Click!-ul, iată, suferă o spectaculoasă mutaţie genetică şi se transformă în prieten al omului. De aici încolo, lumea nu va mai fi la fel! Viaţa noastră se va schimba dramatic.Cînd te împrieteneşti cu ziarul Click!, te alegi cu un prieten pe viaţă. Poţi să-l rupi în bucăţi şi să-l arunci de pe geam, el se va întoarce a doua zi la tine, într-un tiraj şi mai mare. Nu va renunţa niciodată la tine, va apela la toate căile pentru a se întoarce în viaţa ta: îl vei vedea la televizor, pe afişele publicitare, vei auzi de el la radio.

O vorbă din bătrîni spune că prietenul Click! la nevoie se cunoaşte. Perfect adevărat! Dacă umbli cu ziarul după tine, indiferent unde te apucă nevoia sau cît e de mare, Click! te va salva. Diferenţa dintre el şi o hîrtie igienică e practic inexistentă.

Atenţie mare însă cînd stai în sufragerie şi te uiţi la un meci de fotbal. Preventiv, ia-l şi pe prietenul Click! cu tine, chiar dacă nu-i place fotbalul (lucru foarte probabil, avînd în vedere că se trage din aceeaşi familie cu Adevărul anti-fotbal). Nu-l lăsa singur în dormitor cu prietena sau nevasta, că nu se ştie. Nu cred că vrei să apari la Trădaţi în dragoste, să afle tot poporul că partenera ta de viaţă te-a înşelat cu prietenul tău Click!.

E de aşteptat ca în perioada următoare adăposturile de cîini şi pisici să îşi tripleze populaţia, după ce românii vor renunţa la animalele lor de companie şi le vor înlocui cu ziarul Click!. Nu face mizerie în casă, nu mănîncă chestii costisitoare şi stă cuminte exact unde îl pui. Pare prietenul omului dus la perfecţiune.

Atenţie însă, aparenţele pot înşela. Chiar dacă nu cere de mîncare, prietenul tău Click te va arde la bani dacă ai proasta inspiraţie să îl scoţi la bere. El nu se satură niciodată,  suge ca o sugativă. Gabi Tamaş ar fi invidios.

Prietenul tău Click! e şi foarte egoist. Deşi e plin de femei, în fiecare zi altele, care mai de care mai dezbrăcate, le va păstra pe toate pentru el. Nu va renunţa nici măcar la una în favoarea ta.

Întrebat ce părere are despre prietenul Click!, Sun Tzu a emis următorul sfat: “Ţine-ţi ziarele Click! aproape, iar duşmanii şi mai aproape”. Altfel spus, mai bine te înconjori de duşmani decît să îl ai pe Click! drept prieten.

A apărut o bere mai bună decât TNR: bere TNR cu 30% reducere.

Scris de Calin
29 octombrie 2009 13:20

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult