Feriți-vă urechile! Dan Teodorescu de la Taxi a fost văzut cu un pix, o foaie și o chitară

Anunț de importanță națională! Din păcate, se pare că Dan Teodorescu, solistul trupei Taxi, a fost văzut de mai multe persoane mergând grăbit pe stradă, ținând în mână un pix, o foaie de hârtie și o chitară, semn că ar putea compune o nouă piesă cu care să ne pericliteze auzul.

„L-am văzut cu ochii mei, vă jur. Eram și cu fetița mea, vă dați seama ce sperietură am tras, mai ales că veneam chiar de la ORL și era cu urechiușele încă sensibile. I le-am acoperit și le-am lăsat pe ale mele libere, n-am avut de ales, trebuia să mă sacrific. Din fericire, domnul Teodorescu nu și-a scos chitara din husă, dar s-a așezat la o masă într-o cafenea și s-a apucat să scrie. Eu încă sper că e lista de cumpărături sau altceva, și nu vreo piesă nouă”, spune o bucureșteancă speriată.

Autoritățile trag și ele un semnal de alarmă. „Sfatul nostru este să stați mai mult în casă, pentru a nu vă expune la surse de muzică pe care nu le puteți controla, cum ar fi muzica din mall-uri sau radiourile mașinilor din trafic. Dacă totuși ieșiți, puneți-vă dopuri de urechi. Încă nu știm dacă este o melodie normală sau, mai grav, una despre starea nației, așa că este mai bine să fim precauți”.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Luchian
19 februarie 2019 13:16
Citește mai mult despre: chitara taxi

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult