Fetele de pe Facebook vor ca băieţii care au #Rezist la profil să spună şi cât

O petiţie lansată de câteva fete de pe Facebook a adunat peste 6 milioane de semnături în câteva ore. Fetele vor ca băieţii care şi-au pus #REZIST la poza de profil să treacă undeva şi cât rezistă, în minute sau în secunde, ca să nu mai fie discuţii inutile pe urmă. Fetele spun că ideea este excelentă şi că e practic fix ce lipsea din Tinder.

“În Facebook vezi foarte clar poze cu băiatul, ce rude are, unde lucrează, ce prieteni are, dacă e însurat sau nu. Mult mai multe detalii decât dau băieţii în general pe Tinder. Acum, dacă ştii şi cât rezistă la sex, nu mai rămâne decât să pună în Tinder poza cu #rezist şi timpul şi ştim mult mai clar în ce parte îl dăm”, spun fetele.

Băieţii sunt rugaţi să fie sinceri, pentru că nu mai merge figura aia cu “M-am excitat foarte tare pentru că te doresc foarte mult”. Fetele spun că din păcate unii termină atât de repede că ele sunt nevoite să mimeze orgasmul când ei sunt deja în baie.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
1 martie 2017 12:03

Alte articole

Vezi mai mult