Fierar-betonistul Sile Amariei, vânat de paparazzi CanCan, Click! şi Libertatea

Şocant! Paparazzi CanCan, în colaborare cu paparazii Click! şi Libertatea, au reuşit să-l surprindă pe fierar-betonistul Sile Amariei bând o bere la o cârciumă în timpul programului de muncă. Evenimentul a fost tratat pe larg în toate cele trei tabloide, însă abordarea diferă de la tabloid la tabloid.
CanCan: Avem dovada! Sile Amariei bea bere în timpul programului!

Probabil nu e prima zi în care fierar-betonistul Sile Amariei bea bere în timpul programului de muncă, dar acum avem în sfârşit dovada că o face. A fost nevoie de o armată de paparazii, ai noştri, ai celor de la Click! şi ai celor de la Libertatea, dar am obţinut-o. Fără jenă, Sile Amariei a plecat în pauza de masă la o cârciumă de lângă şantier şi a băut o bere. După ce a terminat berea, s-a întors la muncă ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Click!: Sile, ce bere ieftină bei! Ţi-a tăiat nevasta bugetul?
Multele zile de filaj ale paparazzilor Click! au dat roade: l-am suprins pentu dumneavoastră pe fierarul-betonist Sile Amariei în timp ce bea o bere în timpul programului. Am fost surprinşi să descoperim că Sile bea bere Noroc la 2,5 litri, mult sub standardele unei vedete de la noi. I-o fi tăiat oare nevasta bugetul?

Libertatea: Sile, chiar nu te puteai abţine până după program?
Sile Amariei, probabil cel mai vânat fierar-betonist din România, a fost în sfârşit surprins de paparazzi noştri. Nu am fi reuşit fără ajutorul colegilor de la Click! şi CanCan, motiv pentru care le mulţumim şi pe această cale. După cum se vede în imagini, Sile nu a avut răbdare să i se termine programul, aşa că a băut o bere la o cârciumă de lângă şantier. E clar, tentaţia a fost prea mare pentru Sile.

P.S. Ne cerem scuze dar, din motive de copyright, nu avem voie să dăm imaginile cu fierar-betonistul Sile Amariei consumând alcool în timpul programului.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
13 aprilie 2010 15:52
Citește mai mult despre: CanCan Click Libertatea tabloid

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult