Filmările la “Bravo, ai stil!”, suspendate, după ce ANAF a închis tarabele de haine din Dragonul Roşu

Panică în studiourile “Bravo, ai stil!”, după o intervenţie ANAF în hala de ţoale din Dragonul Roşu, care a dus la închiderea a zeci de tarabe cu zdrenţe chinezeşti, deosebit de apreciate de concurentele din emisiune. Piţipoancele înscrise în concurs nu mai au cu ce să se îmbrace şi ar putea fi nevoite să apeleze la hainele venite din străinătate pentru sinistraţi, sau chiar la cele date de pomană la înmormântări.

”În primul rând că inspectoarele alea de la ANAF erau îmbrăcate ca dracu’, în bleumarinul ăla obosit, nu aveau şi ele măcar nişte cizme turcoaz, sau cercei cu capete de viperă, sau măcar o eşarfă ţiclam. N-au avut deloc stil. Fail, ANAF!”, a comentat una din concurente, care tocmai cumpăra niște cârpe din Dragon.

Reprezentanții ANAF au confiscat 30 de tone de chiloți tanga, un vagon de ciorapi tip plasă, zeci de mii de perechi de șlapi cu blană și nenumărate alte bulendre, care urmau să ajungă la pițipoance. Producătorii emisiunii promit însă reluarea concursului, pentru că a fost încheiat un parteneriat cu groapa de gunoi Glina, unde concurentele vor căuta ținutele pentru noile episoade.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
29 august 2017 19:08
Citește mai mult despre: dragonul rosu haine stil

Alte articole

Vezi mai mult