Filmat fără voie? Un nudist din Vamă şi-a recunoscut viermele de nisip în Dune 2

Iată genul de situaţie pentru care s-a inventat GDPR-ul! Eusebiu Dumitrean, un bărbat de 42 de ani din Berceni, s-a trezit vedetă de Hollywood după ce în filmul Dune 2 au apărut imagini cu viermele său de nisip, surprinse în august 2022 pe plaja de nudişti din Vama Veche.

Mai grav e că bărbatul nu avea nici cea mai vagă idee că acele imagini există, fapt care ar putea atrage o amendă usturătoare pentru producătorii peliculei.

„Prima care s-a sesizat a fost nevastă-mea, care a fost la film cu colegele, a recunoscut viermele după o aluniţă şi s-a întors dărâmată: că de ce e viermele meu de nisip pe ditamai ecranul, că am făcut-o de râs, că ea nu s-a însurat cu un actor porno, că nu ştiu ce”, se plânge bărbatul. „N-am crezut-o, m-am dus şi eu, mi-a picat faţa.”

„În fiecare an merg o săptămână sau două în Vamă, cu cortul. Nu mă duc acolo să mă dau în stambă, stau în capătul ferit al plajei… Uite de-aia practică tot mai puţină lume nudismul, că orice pervers poate să-şi ia un aparat din ăla cu zoom şi te trezeşti că îţi văd o sută de milioane de oameni viermele de nisip. Voiai şi tu să te bronzezi uniform şi ajungi blockbusterul anului”, adaugă Eusebiu, care va apela la serviciile unui avocat pentru a solicita daune morale.

La auzul veştii, regizorul canadian Denis Villeneuve şi-a cerut scuze în numele întregului colectiv şi spune că, cel mai probabil, e vorba de o scăpare a echipei de filmare. „Am tras foarte multe cadre cu viermi de nisip pentru filmul ăsta, dar am avut grijă să obţinem întotdeauna acordul scris al proprietarului. Dacă, dintr-o eroare, viermele dlui Dumitrean a apărut în film fără voia sa, sper să putem ajunge cumva la o înţelegere. Greşim, plătim.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
4 martie 2024 16:40
Citește mai mult despre: dune vierme

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult