Final de carieră pentru Carla’s Dreams! Niște savanți români au dresat o pisică să miaune exact la fel

Se pare că în curând Carla’s Dreams va trebui să trăiască doar din salariul de la concursul de „talente” la care este coleg în juriu cu Horia Brenciu. Asta pentru că, după o serie de experimente întinse pe mai mult de patru ore, un grup de savanți români au reușit să dreseze o pisică să miaune exact la fel. 

„Procedura nu a fost una complicată: am deschis un pliculeț de Whiskas și l-am dat pe nas motanului din curtea institutului de cercetări. Imediat i s-au îndreptat mustățile. Dar i-am dat să mănânce doar când se auzea la radio o melodie de-a lu’ Carla’s Dreams, adică la fiecare zece minute, că trebuie să trăiască și directorul de programe din ceva. După câteva ore a început pisica să imite miorlăiturile de la radio și, după o zi, avea deja programate concerte în toată țara”, a declarat Decebal Popescu, om de știință.

Motanul mai are nevoie acum doar de un agent muzical bun, care să regleze parandărătul cu primăriile ce organizează concerte gratis cu tot felul de artiști, astfel încât să intre și el în showbiz. Descoperirea va duce, totodată, și la dispariția trupei „The Motans”, membrii formației urmând să se întoarcă la vechea lor meserie, cea de operator-motostivuitor la Selgros. 

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

4 septembrie 2018 18:36
Citește mai mult despre: carla's dreams motan

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult