Finalul serialului Game of Thrones a fost dezvăluit! Singurul personaj care nu moare e Ion Iliescu

Milioane de fani ai Urzelii Tronurilor sunt în lacrimi după ce George R. R. Martin, autorul cărţilor care stau la baza îndrăgitului serial, a dat publicităţii mai multe detalii despre deznodământul poveştii.

Dincolo de dezvăluirea în sine, care le-a stricat oricum toată bucuria, o lovitură şi mai grea pentru fani a fost aflarea veştii că absolut toate personajele mor, fie asasinate, fie de moarte bună, în afară de unul: Ion Iliescu.

“La un moment dat, spre sfârşitul sezonului actual, în lupta pentru putere se iveşte şi Ion, stegarul casei Iliescu, care stătuse îngheţat vreme de mii de ani în subteranul cetăţii King’s Landing, împreună cu oastea lui de mineri”, a povestit scriitorul. “El e singurul care nu moare până la sfârşitul serialului. Şi pentru că nu bea şi nu fumează, dar mai ales fiindcă se hrăneşte cu ura tuturor celorlalte personaje faţă de el.”

“Ultimul episod e de-a dreptul apoteotic: Rămas singur în întreg tărâmul, Ion Iliescu se aşază pe tronul de fier şi zâmbeşte larg, apoi se hotărăşte că nu-i place monarhia şi se autointitulează preşedinte onorific al Westerosului.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
15 aprilie 2014 16:04

Alte articole

Vezi mai mult