Problema spitalelor unde pacienţii stau în frig va fi remediată imediat, după ce primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a decis să se implice personal. La indicaţiile preţioase ale doamnei Firea, pacienţii cu febră mare vor fi distribuiţi prin toate saloanele, ca să le încălzească. Aceştia vor fi aşezaţi în centrul salonului, ca să dea căldură la toţi pacienţii. Pacienţii care vor să-şi încălzească palmele vor primi mănuşi sterile, să nu ia microbi de la cei cu febră.incalzire_cu_febra.jpg

Dacă în spitalele fără căldură nu sunt suficienţi febrili, vor fi aduşi din alte spitale pacienţi cu febră mare, care vor fi puşi în aceleaşi paturi cu pacienţii mai friguroşi: “Să-i văd cum se mai plâng când le bag în pat unul cu febră 42, cu malarie, de la Babeş, sau cu febră galbenă”, a spus Gabi Firea.

Gabi Firea le-a recomandat pacienţilor să facă un pic de efort fizic: “Câteva ridicări pe vârfuri, nişte sărituri ca mingea”. Medicii din spital spun că se fac presiuni mari şi asupra lor: “Ni s-a cerut să dăm fochistului 30% din şpaga luată de la pacienţi, ca să bage păcură la cazane. Este inuman! Noi nu putem lucra în astfel de condiţii”, spun medicii.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de TNR | Tuesday, 19.11.2019 16:46 Monden

National Cinematografic