Firea îl atacă pe primarul din Filiași: ”Mi-a furat ideea, eu îmi usuc chiloții pe sârmă în curte de ani de zile”

După ce primarul din Filiași e devenit viral pe Facebook cu decorațiile de chiloți pe sârmă din oraș, Gabi Firea a făcut o criză de nervi. Ofticată că un biet primar dintr-un oraș obscur al Olteniei se bucură de mai multă atenție decât ea, țăranca de Bacău cu buletin la Voluntari a lansat un atac furibund la adresa primarului din Filiași.

”Mi-a furat ideea!”, a urlat țoapa de la primăria Capitalei. ”Întrebați orice vecin de-al meu și-o să vă confirme că eu îmi țin chiloții pe sârmă la uscat de când mă știu, nu de ieri, de azi. Și nu mă refer aici doar la vecinii din Voluntari, ci și la cei din Bacău, de unde sunt eu. Ca să nu mai zic că eu, când eram tânără, eram poreclită «Sârmă». Deci e clar că mi-a furat ideea!”

Gabi Firea spune că și-a recunoscut până și modelul de chiloți în imaginile din Filiași. ”Probabil primarul de acolo e vreun obsedat sexual, care se uită de după gard la chiloții mei, un voroist, un violonist, sau cum naiba le zice la ăștia”, acuză Firea. ”Eu știu cum sunt ăștia, că așa era și Pandele până să ne căsătorim, dar acum e educat, se uită la chiloții mei în sufragerie, ca domnii, nu de după gard, ca perverșii.”

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Calin
24 noiembrie 2017 16:19
Citește mai mult despre: chiloti decoratii gabi firea primar

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult