Războiul Gabrielei Firea cu sex shopul de pe Magheru e pe punctul de a se încheia! Într-o conferinţă de presă care a avut loc după miezul nopţii, Primarul Capitalei a anunţat că va închide "cât de curând" stabilimentul considerat indecent, iar atribuţiile acestuia vor fi preluate de nou înfiinţata Companie Municipală de Vibratoare şi Dildouri.

firea_compania_de_vibratoare.jpg
"E complet nepotrivit ca în centrul oraşului, chiar lângă Teatrul Nottara, să funcţioneze o afacere cinstită, care produce bani. Ce-o să le spunem copiilor?", a declarat Gabi Firea.

"Mai bine luaţi de aici nişte vouchere de 250 de lei pentru vibratoare şi dildouri de la Compania Municipală de Vibratoare şi Dildouri. Şi 500 de lei pentru benzină pentru bucureştenii care împart vibratorul", a adăugat edilul şef al Capitalei.

Potrivit ultimelor informaţii, compania de vibratoare va fi condusă de Ştefan Ţ., un apropiat al lui Florentin Pandele care deţine o fabrică de mase plastice în Voluntari.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Sunday, 21.10.2018 15:28 Monden

National Cinematografic