Declarațiile din ultima vreme ale Gabrielei Firea s-au întors împotriva ei. În această dimineață a fost prinsă de colegi ca autoarea unei bășini din liftul primăriei după ce restul călătorilor au început să se întrebe de ce miroase a siguranțe arse în zonă.

gabi-firea-s-a-basit-in-lift.jpg

„Nici nu s-au închis ușile bine că a început să miroasă a siguranță arsă de-ți muta nasul din loc. Prima dată ne-am gândit că s-a stricat liftul, dar dup-aia ne-am adus aminte că primarul, care era cu noi în lift, tocmai declarase la televizor, la emisiuni de maximă audiență, că i-a fost găsită o sârmă în colon. Cel mai probabil era una de cupru, că așa mirosea”, a declarat un martor olfactiv al evenimentului, care a dorit să-și păstreze anonimatul.

Primarul Gabriela Firea nu a exclus nici în acest caz o mână criminală care să-i fi dat să mănânce fasole cu cârnați cabanos și ouă ochiuri înainte de întâlnirea cu un important concern german care urma să participe la o licitație. „Nu-mi pot explica de ce atacurile împotriva mea vin din toate părțile, e clar că deranjez un grup de interese”. 

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Eftimie | Friday, 10.05.2019 15:30 Monden

National Cinematografic