Firea, prinsă că s-a bășit în lift, după ce a început să miroasă a siguranță arsă

Declarațiile din ultima vreme ale Gabrielei Firea s-au întors împotriva ei. În această dimineață a fost prinsă de colegi ca autoarea unei bășini din liftul primăriei după ce restul călătorilor au început să se întrebe de ce miroase a siguranțe arse în zonă.

„Nici nu s-au închis ușile bine că a început să miroasă a siguranță arsă de-ți muta nasul din loc. Prima dată ne-am gândit că s-a stricat liftul, dar dup-aia ne-am adus aminte că primarul, care era cu noi în lift, tocmai declarase la televizor, la emisiuni de maximă audiență, că i-a fost găsită o sârmă în colon. Cel mai probabil era una de cupru, că așa mirosea”, a declarat un martor olfactiv al evenimentului, care a dorit să-și păstreze anonimatul.

Primarul Gabriela Firea nu a exclus nici în acest caz o mână criminală care să-i fi dat să mănânce fasole cu cârnați cabanos și ouă ochiuri înainte de întâlnirea cu un important concern german care urma să participe la o licitație. „Nu-mi pot explica de ce atacurile împotriva mea vin din toate părțile, e clar că deranjez un grup de interese”. 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

10 mai 2019 13:30
Citește mai mult despre: Firea

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult