Naivitatea românilor faţă de tupeul autorităţilor continuă să surprindă. După ce tot mai mulţi şi-au luat calorifere electrice, ca să remedieze incompetenţa şi hoţia primarului PSD-ist Gabi Firea, care lasă un oraş în frig, manevrista pesedistă le-a râs în nas: “Dacă vă tai curentul, ce-o să faceţi cu caloriferele? Le băgaţi în mufa de la trotinetă?”, ar fi declarat Firea.firea_enjoys_shitcake.jpg

Posibilitatea tăierii curentului, deloc de neglijat, la fel ca prostia şi incompetenţa pesedistei şefe de la Capitală, le-a închis pliscul chiar şi celor care au centrală de apartament, care nu merge dacă nu e curent.

Gabi Firea, care locuieşte în Voluntari, o localitate modernă, nu ca Bucureştiul, spune că fără curent nemulţumiţii din Capitală nici n-o să mai poată să se uite la minciunile şi propaganda televiziunilor care dezinformează şi nici n-o să mai dea “going” pe Facebook la fel de fel de proteste ilegale: “Am auzit că vor să protesteze cu lighenele că e apa rece. Ăştia n-o lasă să curgă suficient, că sunt zgârciţi şi nu vor să le meargă lor contorul, să nu le vină întreţinerea mare. Mentalitate de lichele”, acuză Gabi Firea.

Scris de TNR | Wednesday, 27.11.2019 13:03 Monden

National Cinematografic