Firea râde de bucureştenii care-şi iau calorifere electrice: “De mâine tăiem şi curentul”

Naivitatea românilor faţă de tupeul autorităţilor continuă să surprindă. După ce tot mai mulţi şi-au luat calorifere electrice, ca să remedieze incompetenţa şi hoţia primarului PSD-ist Gabi Firea, care lasă un oraş în frig, manevrista pesedistă le-a râs în nas: “Dacă vă tai curentul, ce-o să faceţi cu caloriferele? Le băgaţi în mufa de la trotinetă?”, ar fi declarat Firea.

Posibilitatea tăierii curentului, deloc de neglijat, la fel ca prostia şi incompetenţa pesedistei şefe de la Capitală, le-a închis pliscul chiar şi celor care au centrală de apartament, care nu merge dacă nu e curent.

Gabi Firea, care locuieşte în Voluntari, o localitate modernă, nu ca Bucureştiul, spune că fără curent nemulţumiţii din Capitală nici n-o să mai poată să se uite la minciunile şi propaganda televiziunilor care dezinformează şi nici n-o să mai dea “going” pe Facebook la fel de fel de proteste ilegale: “Am auzit că vor să protesteze cu lighenele că e apa rece. Ăştia n-o lasă să curgă suficient, că sunt zgârciţi şi nu vor să le meargă lor contorul, să nu le vină întreţinerea mare. Mentalitate de lichele”, acuză Gabi Firea.

Scris de TNR
27 noiembrie 2019 13:03
Citește mai mult despre: Firea

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult